Renault Helsinge

Samtykke til markedsføring

Samtykkeerklæring vedrørende markedsføringsmateriale

 

Ved min afkrydsning og underskrift nedenfor giver jeg samtykke til, at Seehusen Biler Aps må sende mig markedsføringsmateriale. Samtidig bekræfter jeg, at jeg har læst persondatapolitikken omkring virksomheden brug af mine afgivne oplysninger.

 

(sæt kryds)

-          Ja tak, Virksomheden må behandle mine oplysninger og sende mig markedsføringsmateriale omkring biler, reparationer, tilbehør m.v. herunder

 

  • Påmindelser om værkstedsbesøg, servicemeddelelser m.v. herunder indkaldelse til dæk- eller hjulskifte, obligatoriske eller lovpligtige eftersyn m.v.
  • Særlige tilbud til min bil, herunder om rustbeskyttelse, klargøring til syn, vask eller anden pleje,
  • Særlige tilbud på tilbehør, reservedele eller service til min bil,
  • Særlige tilbud fra virksomhedens samarbejdspartnere, fx forsikringsselskaber, vejhjælp, medlemskaber e. lign,
  • Tilbud på nye eller brugte biler direkte fra virksomheden,
  • Invitationer til arrangementer i form af åbent hus eller messer,
  • Nyhedsbrevet med markedsføring om ovenstående,
  • Indsamle, lagre og behandle oplysninger og informationer fra de enheder, jeg bruger til at åbne e-mails m.v. samt om den ageren, jeg eller andre brugere af mine enheder, har på den pågældende åbning (generelt set mekanismer, der er indlagt i meddelelser, og som kan se, hvor længe e-mails er åbne, hvilke emner, jeg klikker på m.v.)
  • Kontakte mig for at holde mine oplysninger ajourført.

 

Virksomheden må sende ovenstående (sæt venligst kryds)

       Pr. sms/MMS

       Pr. E-mail

Samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig fra sms- eller e-mails ved at sende en e-mail til virksomheden mm@seehusen-biler.dk med teksten ”Afmeld sms/afmeld e-mail”.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter du ikke længere vil modtage markedsføringsmateriale. Tilbagekaldelsen vil ikke få indflydelse på den behandling af dine oplysninger, der er sket forud for tilbagekaldelse, ligesom virksomheden fortsat kan og skal behandle dine persondata, såfremt der er hjemmel hertil i øvrigt i persondatapolitikken.

 

Udfyldes af kunden

 

Navn

 

 

E-mail-adresse

 

 

Adresse

 

 

Telefonnummer (mobil)

 

 

Dato

 

 

Underskrift